Download Gratis Apa Kabar Mantan - Difarina Indra - Om Adella | Joox Original di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Apa Kabar Mantan - Difarina Indra - Om Adella | Joox Original - Lagu Terbaru. Download Apa Kabar Mantan , Download Download Difarina Indra

Uploader : Henny Adella
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 2.1M
Size : 6.96 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Apa Kabar Mantan - Difarina Indra - Om Adella | Joox Original

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane
waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

tangise ati iki mergo kowe sing njalari
bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi
kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani
saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
yo sori sepurane ati iki wes ra sudi

saiki lungamu ora bakal tak gondheli
opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi
sementara tak ngene wae, aku dewe wani
matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

mas kangmas sing sepurane tenan
mbiyen tau gawe atimu kelaran
tak kiro dek’e iki luwih sayang
jebul akhire tresnoku nggo dolanan

po ra kroso sampeyan tak kangeni
pengen dadi siji kabeh dibaleni
tulung ngertio isi ati iki
sumpah matiku ra bakal tak larani

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali


TAGS:
henny adella
Dangdut Koplo Terbaru 2020 - Lagu Viral Salam Tresno
yeni inka
AKU RA MUNDUR (TEPUNG KANJI) | Versi Koplo - Syahiba Saufa Ft. James AP
versi latihan
DJ
kentrung
mix
TRENDING
mancing
om adella
adella
Adella
Indonesia
Dada sayang
wahana
global music
Kepangku Kapang
suriname

Konten Terkait

Jihan Audy - Sugeng Dalu
Jihan Audy - Sugeng Dalu Jihan Audy
1 year ago
05 Min 10 Sec
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall Farah Zubir
6 years ago
03 Min 19 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Sherly May - Kecanduan Cinta
Sherly May - Kecanduan Cinta Sherly May
6 years ago
03 Min 54 Sec
Nella Kharisma - Kangen Nickerie
Nella Kharisma - Kangen Nickerie Nella Kharisma
1 year ago
07 Min 35 Sec
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Nella Kharisma - Kesikso Kangen Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 18 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
SLz3H8MRdGmaK0gKkteTQgJsKr5t12Xq8NuWG9S9