Download Ndarboy Genk - Wong Perantauan

Uploaded on: 31 May 2019

Download Gratis Ndarboy Genk - Wong Perantauan di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Ndarboy Genk - Wong Perantauan - Lagu Terbaru. Download Ndarboy Genk , Download Download Wong Perantauan

Uploader : Ndarboy Genk
Duration : 04 Min 17 Sec
Views : 1.1M
Size : 5.92 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ndarboy Genk - Wong Perantauan

pancen ora gampang
koyo seng mbok sawang
aku kerja lungo adoh
neng perantaun

mugo - mugo gusti
ngijabahi kabeh
seng tak karepati

pancen ora nyono
uripku neng kuto
kerjo abot neng kene
karep urip mulyo

ninggal keluargo
adoh anak bojo
adoh karo wong tuo

yowis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sakbendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk gresulo
arep sambat ro sopo
snajan hasil ra sepiro
seng penting pasrah
karo seng kuoso

pancen ora nyono
uripku neng kuto
kerjo abot neng kene
karep urip mulyo

ninggal keluargo
adoh anak bojo
adoh karo wong tuo

yowis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sakbendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk gresulo
arep sambat ro sopo
snajan hasil ra sepiro
seng penting pasrah
karo seng kuoso

mangan tak rewangi koretan
rokok ku golek 1 tegesan
duit tak lobokke celengan
kanggo sangu mudik lebaran

yowis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sakbendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk gresulo
arep sambat ro sopo
snajan hasil ra sepiro
seng penting pasrah
karo seng kuoso

seng penting pasrah
karo seng kuoso huu
seng penting pasrah
karo seng kuoso

TAGS:
OMWAWES
SINGLEBARU
guyonwaton
manutdalane
demikowe
pendhoza
nellakharisma
viavallen
dsarecord
pantura
jogja
dangdut
klenikgenk
akusengduweati
tibomburi
syalalaproduction
berkahdalem balungankere

Konten Terkait

Eny Sagita - Ngomong Apik Apik
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Eny Sagita
1 year ago
05 Min 09 Sec
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa Lala Widy Feat Gerry Mahesa
1 year ago
05 Min 49 Sec
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 55 Sec
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk
6 days ago
05 Min 43 Sec
Happy Asmara - Wes Tatas
Happy Asmara - Wes Tatas Happy Asmara Music
7 months ago
06 Min 10 Sec
Deva Lolita - Aku Kudu Piye
Deva Lolita - Aku Kudu Piye Deva Lolita
5 years ago
04 Min 27 Sec
Via Vallen - Sayang
Via Vallen - Sayang Via Vallen
3 years ago
05 Min 12 Sec
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit Ucie Sucita
4 years ago
03 Min 30 Sec
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music   Live Music
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 01 Sec
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan   Dj Angklung Full Bass
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan Dj Angklung Full Bass FORTUNA ENTERPRISE
8 months ago
05 Min 11 Sec
wgbGWDWGcwjUNtD1UTHiZH4cWIGse6H9l8fnzjTO