Download Nella Kharisma - Pamer Bojo

Uploaded on: 03 Feb 2019

Download Gratis Nella Kharisma - Pamer Bojo di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Pamer Bojo - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Pamer Bojo

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 53 Sec
Views : 43.8M
Size : 6.28 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana

Konten Terkait

Denny Caknan X Happy Asmara - Satru
Denny Caknan X Happy Asmara - Satru DENNY CAKNAN
5 months ago
05 Min 33 Sec
Happy Asmara - Terdiam Sepi
Happy Asmara - Terdiam Sepi Happy Asmara
1 year ago
04 Min 35 Sec
Tasya Rosmala - Harusnya Aku
Tasya Rosmala - Harusnya Aku Tasya Rosmala
1 year ago
04 Min 15 Sec
Uut Selly - Kopi Susu
Uut Selly - Kopi Susu Uut Selly
4 years ago
04 Min 04 Sec
Syahiba Saufa Ft Ageng Music - Sakit Gigi
Syahiba Saufa Ft Ageng Music - Sakit Gigi Global Musik Era Digital
1 week ago
06 Min 45 Sec
Happy Asmara - Angin Dalu
Happy Asmara - Angin Dalu FORTUNA ENTERPRISE
6 months ago
04 Min 20 Sec
Via Vallen - Terdiam Sepi
Via Vallen - Terdiam Sepi Via Vallen
1 year ago
05 Min 50 Sec
Ayu Wess - Gak Ada Obatnya
Ayu Wess - Gak Ada Obatnya Ayu Wess
2 years ago
03 Min 56 Sec
Diah Ayu - Gerobak Cinta
Diah Ayu - Gerobak Cinta Diah Ayu
6 years ago
03 Min 32 Sec
ilRZVBippH8VRK2O3M25iLxo93yKgezJtc5MhMzL