Download Nella Kharisma - Sayang 9

Uploaded on: 22 Jan 2020

Download Gratis Nella Kharisma - Sayang 9 di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Sayang 9 - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Sayang 9

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 53 Sec
Views : 134.5K
Size : 7.28 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Sayang 9

Semilir angin kang dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe wengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati
Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?
Saiki piye kabarmu?
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu
Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali

TAGS:
nella kharisma
nella kharisma terbaru
nella kharisma full album
nella kharisma cendol dawet
nella kharisma satu hati sampai mati
nella kharisma lagista
kartonyono medot janji
nella kharisma sayang 3
sayang 3
lagista
hak e hak e
sayang 9 nella kharisma

Konten Terkait

Nella Kharisma - Selamat Tinggal Masa Lalu
Nella Kharisma - Selamat Tinggal Masa Lalu Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 03 Sec
Duo Anggrek - Goyang Nasi Padang
Duo Anggrek - Goyang Nasi Padang Duo Anggrek
3 years ago
03 Min 24 Sec
Happy Asmara - Ojo Geton
Happy Asmara - Ojo Geton Happy Asmara
1 year ago
05 Min 33 Sec
Nella Kharisma - Haning
Nella Kharisma - Haning Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 12 Sec
Ayusari - Tuh Kan
Ayusari - Tuh Kan Ayusari
3 years ago
02 Min 57 Sec
Via Vallen - Ddu Du Ddu Du - Black Pink Koplo Version
Via Vallen - Ddu Du Ddu Du - Black Pink Koplo Version Via Vallen
2 years ago
03 Min 31 Sec
Kompilasi Lagu Lagu Pop Sunda Cover Ibew Kekey Full Pongdut
Kompilasi Lagu Lagu Pop Sunda Cover Ibew Kekey Full Pongdut WAGISTA TV
3 months ago
01 Min 15 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sedap Betul   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sedap Betul | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
3 weeks ago
05 Min 24 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
ULN96Oggm7CjOTO8FCSBp65OWhUoyKAvpqbL0zjB