Download Happy Asmara - Salah

Uploaded on: 24 Jan 2020

Download Gratis Happy Asmara - Salah di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Salah - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Salah

Uploader : Happy Asmara
Duration : 04 Min 37 Sec
Views : 1.6M
Size : 6.12 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Salah

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

aku ngerti aku iki sopo
arep tresno aku wedi doso
arep sambat nanging karo sopo
aku ngerti kowe nek’e wong liyo

sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e
masio kowe wes duwene dek’e

TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album

Konten Terkait

Vivien Vania - Basah Basah
Vivien Vania - Basah Basah Vivien Vania
6 years ago
04 Min 29 Sec
Didi Kempot - Banyu Langit
Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot
3 years ago
04 Min 59 Sec
Happy Asmara - Cerito Loro   | Ati Iki Dudu Dolanan
Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan Adhigana Music
3 months ago
06 Min 18 Sec
Nella Kharisma - Blitar
Nella Kharisma - Blitar Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 41 Sec
Via Vallen - Mantan Tersayang
Via Vallen - Mantan Tersayang Via Vallen
1 year ago
03 Min 53 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bang Toyib   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bang Toyib | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
05 Min 25 Sec
Yeni Inka Ft Fendik Adella - Perawan Kalimantan   Live Music
Yeni Inka Ft Fendik Adella - Perawan Kalimantan Live Music Global Musik Era Digital
6 days ago
05 Min 21 Sec
Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan
Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan Agung Pradanta
1 year ago
04 Min 26 Sec
Z7eMjgq11dkF7gHGKw5HdX1LDLaaFKPOfEary9CH