Download Ndarboy Genk - Tibo Mburi

Uploaded on: 25 Jan 2018

Download Gratis Ndarboy Genk - Tibo Mburi di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Ndarboy Genk - Tibo Mburi - Lagu Terbaru. Download Ndarboy Genk , Download Download Tibo Mburi

Uploader : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 3.8M
Size : 6.96 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ndarboy Genk - Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

TAGS:
NDARBOYGENK
NDARBOY
GENK
TIBO
MBURI
TIBOMBURI
OFFICIAL
VIDEO
CLIP
DANGDUT
NELLA KHARISMA
GUYON
WATON
OM
WAWES
GUYONWATON
NDXAKA
VIA VALLEN
ORA MASALAH
KORBAN
JANJI
SAYANG

Konten Terkait

Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku
Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nuri Melani - Cincin Pernikahan
Nuri Melani - Cincin Pernikahan Nuri Melani
6 years ago
04 Min 16 Sec
Baby Sexyola - Ayo Sayang
Baby Sexyola - Ayo Sayang Baby Sexyola
2 years ago
03 Min 36 Sec
Fitri Carlina - Jimmy
Fitri Carlina - Jimmy Fitri Carlina
4 years ago
04 Min 47 Sec
Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe
Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe Jihan Audy
1 year ago
04 Min 00 Sec
Happy Asmara - Ampun Bang Jago
Happy Asmara - Ampun Bang Jago Happy Asmara Music
7 months ago
03 Min 37 Sec
Fira Cantika Ft. Bajol Ndanu - Mundur Alon Alon   | Kentrung
Fira Cantika Ft. Bajol Ndanu - Mundur Alon Alon | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 days ago
04 Min 33 Sec
Monica Selvia - Berandal Tua
Monica Selvia - Berandal Tua Monica Selvia
2 years ago
03 Min 48 Sec
Didi Kempot - Pamer Bojo
Didi Kempot - Pamer Bojo Didi Kempot
2 years ago
04 Min 48 Sec
Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji
Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji Dhevy Geranium
1 year ago
05 Min 37 Sec
0tk6V6i6QOw08lo3YYIVK2xhTFHiYCwPjk6LVT4q