Download Nella Kharisma - Demi Kowe

Uploaded on: 05 Mar 2019

Download Gratis Nella Kharisma - Demi Kowe di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Demi Kowe - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Demi Kowe

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 22 Sec
Views : 7M
Size : 5.97 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Demi Kowe

mas aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

TAGS:
goyang
joged
lagista
kemarin
selow
pamer bojo
music yes
house tix tox
sayur kol
di tinggal rabi
album banyuwanyi
lagu banyuwangi
house dangdut
banyuwangi
danendra musik
danendra suara abadi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
best nella kharisma
vita alvia
goyang dangdut
musik koplo

Konten Terkait

Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk - Isih Sayang
Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk - Isih Sayang Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk
1 year ago
04 Min 51 Sec
Jihan Audy - Sederhana Caraku Mencintaimu
Jihan Audy - Sederhana Caraku Mencintaimu Jihan Audy
1 year ago
03 Min 54 Sec
Didi Kempot - Ambyar
Didi Kempot - Ambyar Didi Kempot
1 year ago
04 Min 26 Sec
Fitri Carlina - Gantengnya Pacarku Remix
Fitri Carlina - Gantengnya Pacarku Remix Fitri Carlina
5 years ago
03 Min 44 Sec
Nella Kharisma - Mungkin
Nella Kharisma - Mungkin SMM Production
1 year ago
03 Min 51 Sec
Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe
Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe Happy Asmara
1 year ago
09 Min 05 Sec
Hesty Klepek Klepek - Cinta Pertama
Hesty Klepek Klepek - Cinta Pertama Hesty Klepek Klepek
5 years ago
04 Min 08 Sec
Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan
Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan Deni Kristiani
1 year ago
04 Min 46 Sec
Ayu Wess - Jamu Kocek
Ayu Wess - Jamu Kocek Ayu Wess
5 years ago
03 Min 47 Sec
Nella Kharisma - Bintang Kehidupan
Nella Kharisma - Bintang Kehidupan Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 36 Sec
rhK1Ms1Ch3UJedsufo6ix12rK6udSoDEHtbOBLAG