Download Gratis Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version - Lagu Terbaru. Download Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version , Download

Uploader : UYE tone
Duration : 05 Min 03 Sec
Views : 6.8M
Size : 7.05 MB

Deskripsi Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version

Tak eleng eleng bien tau ngomong opo
Arep ngancani aku nganti tekan pungkase umurku
Nanging sak iki ne koe ninggal janjine
Ibarat banyu mili wes tekan segoro
Cobo dadi aku kuat po atimu
Meski koe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Cobo dadi aku kuat po atimu
Mesti koe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah


TAGS:
kalia siska
ska 86
wes tatas
uyetone
dj kentrung
kentrung
kalia siska wes tatas
esa risty
dj tiktok
happy asmara
ska 86 terbaru
tiktok
layangan sing tatas tondo tresnoku wis pungkas
sTUtaTBH4KTwGgZ6k700r1g0Q81PmbGlCFt91kKU