Download Gratis Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang - Lagu Terbaru. Download Vita Alvia , Download Download Salam Tresno

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 04 Min 56 Sec
Views : 12.6M
Size : 6.31 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe


Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
vita alvia
salam tresno lirik
salam tresno koplo
salam tresno full album
salam tresno remix
salam tresno cover
salam tresno happy asmara
salam tresno versi jaranan
salam tresno akustik
loro ati official salam tresno
vita alvia terbaru 2020
vita alvia live
tresno ra bakal ilang kangen sansoyo bekas
esa risty salam tresno
music interactive
salam tresno aneka safari
tresno ra bakal ilyang

Konten Terkait

Didi Kempot - Kowe Duwe Aku
Didi Kempot - Kowe Duwe Aku Didi Kempot
2 years ago
05 Min 02 Sec
Yeni Inka - Stel Kondo   Live Kentrung
Yeni Inka - Stel Kondo Live Kentrung Global Musik Era Digital
12 hours ago
04 Min 12 Sec
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye  Remix Version
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye Remix Version FORTUNA ENTERPRISE
9 months ago
04 Min 50 Sec
Sandrina - Goyang 2 Jari
Sandrina - Goyang 2 Jari Sandrina
2 years ago
02 Min 46 Sec
Nella Kharisma - Janji Terakhir
Nella Kharisma - Janji Terakhir Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 37 Sec
Dara Ayu - Kere Munggah Bale   | Kentrung
Dara Ayu - Kere Munggah Bale | Kentrung Musik Proaktif
20 hours ago
04 Min 38 Sec
Dj Slow Ditinggal Rabi | Dj Acan Rimex
Dj Slow Ditinggal Rabi | Dj Acan Rimex DJ ACAN
1 year ago
05 Min 25 Sec
Gladys - Hubungi Aku
Gladys - Hubungi Aku Gladys
4 years ago
04 Min 15 Sec
maqbwc1xTpWCS8BYsa23dfvVEM2tafim432u7AIX