Download Happy Asmara - Dalan Liyane

Uploaded on: 21 Jan 2020

Download Gratis Happy Asmara - Dalan Liyane di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Dalan Liyane - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Dalan Liyane

Uploader : Happy Asmara
Duration : 04 Min 05 Sec
Views : 7.8M
Size : 6.25 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati…

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
mp3
music

Konten Terkait

Nella Kharisma - Korban Perasaan Feat Fery
Nella Kharisma - Korban Perasaan Feat Fery Nella Kharisma Feat Fery
1 year ago
06 Min 42 Sec
Neng Oshin - Cuit Cuit Witwiw
Neng Oshin - Cuit Cuit Witwiw Neng Oshin
3 years ago
03 Min 55 Sec
Via Vallen - Tiwas Tresno
Via Vallen - Tiwas Tresno Via Vallen
1 year ago
06 Min 37 Sec
Yeni Inka Ft. Fendik Adella - Jambu Alas    Aneka Safari
Yeni Inka Ft. Fendik Adella - Jambu Alas Aneka Safari Aneka Safari Records
1 week ago
04 Min 52 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
2naga - Abang Bagi Duit
2naga - Abang Bagi Duit 2naga
6 years ago
04 Min 29 Sec
Nella Kharisma - Ngelali
Nella Kharisma - Ngelali Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 56 Sec
HMM4mHI826XLasheC5PxKfB0wIyb4U3Ws532DFRi