Download Gratis Denny Caknan Ft. Happy Asmara - Aku Ra Mundur Tepung Kanji - James Ap di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Denny Caknan Ft. Happy Asmara - Aku Ra Mundur Tepung Kanji - James Ap - Lagu Terbaru. Download Denny Caknan Ft. Happy Asmara , Download Download Aku Ra Mundur Tepung Kanji

uPLOADERt : DC. PRODUCTION
Duration : 11 Min 03 Sec
Views : 8.8M
Size : 13.05 MB

About Denny Caknan Ft. Happy Asmara - Aku Ra Mundur Tepung Kanji - James Ap

Mas.. aku pingin cerito

Tentang kita berdua

Wong tuoku ora setuju

Yen kowe lan aku bersatu..

 

Kondomu marang aku

Kuwe bakal berjuang

Pengengatku marang sliramu

Ojo sampek.. salah dalan

 

Aku ra mundur dik

Teguh atimu

Masio sandaya

Ra ngerestuiku

 

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo

Yen Gusti ngrestui

Wong tuo biso opo..

 

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu

Optimis wae

Gusti mboten sare..

 

Kondomu marang aku

Kuwe bakal berjuang

Pengengatku marang sliramu

Ojo sampek.. salah dalan..

 

Aku ra mundur dik

Teguh atimu

Masio sandaya

Ra ngerestuiku..

 

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo

Yen Gusti ngrestui

Wong tuo biso opo

 

Aku ra mundur dik

Teguh atimu

Masio sandaya

Ra ngerestuiku

 

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo

Yen Gusti ngrestui

Wong tuo biso opo

 

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu

Optimis wae

Gusti mboten sare

 

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu

Optimis wae

Gusti mboten sare


TAGS:
DENNY CAKNAN
DENNY CAKNAN CAK PERCIL
DENNY CAKNAN AEROMAX
DENNY CAKNAN HAPPY ASMARA
DENNY CAKNAN SUGENG DALU
DENNY CAKNAN FULL ALBUM
DENNY CAKNAN LOS DOL
DENNY CAKNAN TEPUNG KANJI
DENNY CAKNAN LIVE
VLOG DENNY CAKNAN
DENNY CAKNAN TERBARU
BERITA DENNY CAKNAN
ggngJKjHi8w7q4fzWef1Bdi0yJpzflVgeNeU1gMq