Download Gratis Happy Asmara Feat. Denny Caknan - Wes Tatas di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara Feat. Denny Caknan - Wes Tatas - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara Feat. Denny Caknan , Download Download Wes Tatas

uPLOADERt : DENNY CAKNAN
Duration : 04 Min 33 Sec
Views : 5.1M
Size : 6.08 MB

About Happy Asmara Feat. Denny Caknan - Wes Tatas

tak eling eling biyen tau ngomong opo
arep ngancani aku tekan pungkase umurku
nanging saikine kowe ninggal janjine
ibarat banyu mili wes tekan segoro

cubo dadi aku, kuat po atimu
mesti kowe sambat ora kuat
aku uwes ora pengen loro
atiku wes tenang, wes tak anggep ilang

layangan sing tatas
tondo tresnoku wes pungkas
mabur duwur alang alang
yen tibo dadi kenangan

kowe sing tak eman eman
ninggalke roso kelaran
opo iki wes takdire
aku ikhlas, aku pasrah
wes tak ngalah

cubo dadi aku, kuat po atimu

mesti kowe sambat ora kuat
aku uwes ora pengen loro
atiku wes tenang, wes tak anggep ilang

layangan sing tatas tondo tresnoku wes pungkas
mabur duwur alang alang, yen tibo dadi kenangan
kowe sing tak eman eman ninggalke roso kelaran
opo iki wes takdire, aku ikhlas, aku pasrah, wes tak ngalah


TAGS:
denny caknan
happy asmara
duet
denny duet happy
wes tatas
duet romantis
hubungan denny dan happy
pacar happy asmara
pakeliran2020
pakeliran 2020
bakul katresnan
zdMdHDVyJBAEBlNPSPpSWDH2ngGYb8H9bCoC2i9D