Download Via Vallen - Loro Ning Ati

Uploaded on: 02 Feb 2019

Download Gratis Via Vallen - Loro Ning Ati di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Via Vallen - Loro Ning Ati - Lagu Terbaru. Download Via Vallen , Download Download Loro Ning Ati

Uploader : Via Vallen
Duration : 04 Min 36 Sec
Views : 306.5K
Size : 6.11 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Via Vallen - Loro Ning Ati

Neng ati iki loro
Kadung eling kowe ninggalne aku
Kabeh sanggup tak lakoni
Supoyo kowe tetep ning sandingku

Opo kurange aku?
Opo salahe aku?
Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

Umpomo kowe neng kono
Wis ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu neng atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

Neng ati iki loro
Kadung eling kowe ninggalne aku
Kabeh sanggup tak lakoni
Supoyo kowe tetep ning sandingku

Opo kurange aku?
Opo salahe aku?
Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

Umpomo kowe neng kono
Wis ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu neng atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

Umpomo kowe neng kono
Wis ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu neng atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

TAGS:
via vallen
goyang
sera
om sera
di tinggal rabi
house dangdut
banyuwangi
danendra musik
danendra suara abadi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
best nella kharisma
goyang dangdut
via vallen selow
via vallen banyu langit

Konten Terkait

Eny Sagita - Ngomong Apik Apik
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Eny Sagita
1 year ago
05 Min 09 Sec
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa Lala Widy Feat Gerry Mahesa
1 year ago
05 Min 49 Sec
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 55 Sec
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk
6 days ago
05 Min 43 Sec
Happy Asmara - Wes Tatas
Happy Asmara - Wes Tatas Happy Asmara Music
7 months ago
06 Min 10 Sec
Deva Lolita - Aku Kudu Piye
Deva Lolita - Aku Kudu Piye Deva Lolita
5 years ago
04 Min 27 Sec
Via Vallen - Sayang
Via Vallen - Sayang Via Vallen
3 years ago
05 Min 12 Sec
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit Ucie Sucita
4 years ago
03 Min 30 Sec
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music   Live Music
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 01 Sec
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan   Dj Angklung Full Bass
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan Dj Angklung Full Bass FORTUNA ENTERPRISE
8 months ago
05 Min 11 Sec
HN97raslPxSn90a8pvzPhwLd88dUkSBHYRlD9K9Y