Download Via Vallen - Balungan Kere

Uploaded on: 08 Jan 2019

Download Gratis Via Vallen - Balungan Kere di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Via Vallen - Balungan Kere - Lagu Terbaru. Download Via Vallen , Download Download Balungan Kere

uPLOADERt : Via Vallen
Duration : 05 Min 45 Sec
Views : 2.1M
Size : 7.2 MB

About Via Vallen - Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah


TAGS:
via vallen
balungan kere
kartonyono medot janji
mundur alon alon
cidro
kalung emas
nella kharisma
didi kempot
sabyan
pamer bojo
cendol dawet
satu hati sampai mati
abah lala
salah apa aku
setan apa yang merasukimu
entah apa yang merasukimu
utGGfjbwiADeFyL7lQdlCgHLV7Pq58HsSAeD9FiX