Download Gratis Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala - Lagu Terbaru. Download Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala , Download

Uploader : Cendol Dawet 86
Duration : 06 Min 34 Sec
Views : 6.4M
Size : 8.09 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

TAGS:
DANGDUT
DANGDUT KOPLO
GEDRUK
PAMER BOJO
ABAH LALA
MG 86

Konten Terkait

Guyonwaton  - Perlahan
Guyonwaton - Perlahan GUYONWATON OFFICIAL
1 year ago
06 Min 20 Sec
Uut Selly - Kopi Susu
Uut Selly - Kopi Susu Uut Selly
4 years ago
04 Min 04 Sec
Yeni Inka Ft. Gerry Mahesa - Birunya Cinta  Aneka Safari
Yeni Inka Ft. Gerry Mahesa - Birunya Cinta Aneka Safari Aneka Safari Records
3 days ago
05 Min 22 Sec
Guyonwaton  - Lungaku
Guyonwaton - Lungaku GUYONWATON OFFICIAL
2 years ago
06 Min 38 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Uchi Tjan - Hatiku Bukan Batu
Uchi Tjan - Hatiku Bukan Batu Uchi Tjan
5 years ago
03 Min 48 Sec
Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Sakit Gigi  New Version  - Valdy Nyonk
Sakit Gigi New Version - Valdy Nyonk Gajah Mada Record
1 month ago
03 Min 58 Sec
idUzekaHpzm3hlaFWt3OtW7Q1JOGTiIe3OJ1Rdv8