Download Jihan Audy - Balen

Uploaded on: 23 Jan 2020

Download Gratis Jihan Audy - Balen di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Jihan Audy - Balen - Lagu Terbaru. Download Jihan Audy , Download Download Balen

Uploader : Jihan Audy
Duration : 03 Min 34 Sec
Views : 16.3K
Size : 5.09 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Jihan Audy - Balen

jaremu isih cinta
jaremu isih sayang
jaremu pengen balen
karo aku, karo aku

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen
karo aku, karo aku

biyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne, ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen, karo aku, karo aku

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali, ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali, ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne, ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen, karo aku, karo aku

TAGS:
opera swara genta
lagu terbaru 2019
lagu dangdut 2019
dangdut
Jihan Audy
Balen
Official Music Video
Jylomanise
Lagu Terbaru Jihan Audy
Kompilasi Jihan Audy

Konten Terkait

Neng Oshin - Kangen Aku Yaa
Neng Oshin - Kangen Aku Yaa Neng Oshin
4 years ago
03 Min 43 Sec
2tiktok - Yank Haus
2tiktok - Yank Haus 2tiktok
2 years ago
03 Min 12 Sec
Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk - Isih Sayang
Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk - Isih Sayang Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk
1 year ago
04 Min 51 Sec
Menepi - Ngatmombilung | Guyonwaton Cover
Menepi - Ngatmombilung | Guyonwaton Cover GUYONWATON OFFICIAL
1 year ago
04 Min 58 Sec
Jihan Audy - Karna Dia
Jihan Audy - Karna Dia Jihan Audy
1 year ago
04 Min 46 Sec
Nella Kharisma - Dalan Tresno
Nella Kharisma - Dalan Tresno Nella Kharisma
1 year ago
03 Min 47 Sec
Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono    Aneka Safari
Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono Aneka Safari Aneka Safari Records
1 day ago
05 Min 09 Sec
Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang
Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang DD STAR Record
3 months ago
05 Min 30 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 months ago
04 Min 21 Sec
RW7S2umhMAgyvnCN5tQk81voJNDLVRDnscuU74kj