Download Jihan Audy - Wegah Kelangan

Uploaded on: 16 May 2018

Download Gratis Jihan Audy - Wegah Kelangan di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Jihan Audy - Wegah Kelangan - Lagu Terbaru. Download Jihan Audy , Download Download Wegah Kelangan

Uploader : Jihan Audy
Duration : 04 Min 41 Sec
Views : 10.3M
Size : 6.16 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Jihan Audy - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

TAGS:
nella
nella kharisma
dd
star
record
jawa
timur
indonesia
artis
jandut
dangdut
koplo
terbaru
2017

Konten Terkait

Selvi Kitty - Cintaku Sekuat Tiang Listrik
Selvi Kitty - Cintaku Sekuat Tiang Listrik Selvi Kitty
3 years ago
03 Min 38 Sec
Nella Kharisma - Pamer Bojo
Nella Kharisma - Pamer Bojo Nella Kharisma
2 years ago
04 Min 53 Sec
Nella Kharisma - Ngelali
Nella Kharisma - Ngelali Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 56 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Eny Sagita - Tembang Dolanan
Eny Sagita - Tembang Dolanan Eny Sagita
1 year ago
03 Min 14 Sec
Happy Asmara - Ati Sing Liyo   Live Music Video  | Mung Siji Penjalukku
Happy Asmara - Ati Sing Liyo Live Music Video | Mung Siji Penjalukku Happy Asmara Music
4 months ago
04 Min 59 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
06 Min 24 Sec
Jihan Audy - Sampek Tuwek
Jihan Audy - Sampek Tuwek Jihan Audy
1 year ago
05 Min 21 Sec
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Diah Ayu - Gerobak Cinta
Diah Ayu - Gerobak Cinta Diah Ayu
6 years ago
03 Min 32 Sec
XK2nX3IxxONH1FV1xeNbEsCrMlXaBILLMfPTKQFJ