Download Gratis Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra - Lagu Terbaru. Download Jihan Audy , Download Download Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

Uploader : Jihan Audy Feat Wandra
Duration : 08 Min 14 Sec
Views : 2.4M
Size : 9.89 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

TAGS:
wandra
jihan audy
balungan kere
balungan kere jihan audy
balungan kere wandra
wandra feat jihan audy
wandra feat jihan audy balungan kere
darboy genk

Konten Terkait

Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu
Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Pendhoza
1 year ago
04 Min 06 Sec
Didi Kempot - Ngegem Watu
Didi Kempot - Ngegem Watu Didi Kempot
1 year ago
04 Min 36 Sec
Gladys - Hubungi Aku
Gladys - Hubungi Aku Gladys
4 years ago
04 Min 15 Sec
Nella Kharisma - Demi Kowe
Nella Kharisma - Demi Kowe Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 22 Sec
Vivi Voletha - Sepine Wengi
Vivi Voletha - Sepine Wengi Vivi Voletha
1 year ago
04 Min 28 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bohoso Moto   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bohoso Moto | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 month ago
05 Min 29 Sec
Nella Kharisma - Selamat Tinggal Masa Lalu
Nella Kharisma - Selamat Tinggal Masa Lalu Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 03 Sec
Via Vallen - Sayang
Via Vallen - Sayang Via Vallen
3 years ago
05 Min 12 Sec
Tasya Rosmala Ft Brodin New Pallapa - Kandas  Live Music
Tasya Rosmala Ft Brodin New Pallapa - Kandas Live Music Global Musik Era Digital
5 days ago
04 Min 54 Sec
KjV0dyFXcszfdZRL5JCAlZRrsCdIIAImUOQveFpy