Download Gratis Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra - Lagu Terbaru. Download Jihan Audy , Download Download Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

uPLOADERt : Jihan Audy Feat Wandra
Duration : 08 Min 14 Sec
Views : 2.4M
Size : 9.89 MB

About Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah


TAGS:
wandra
jihan audy
balungan kere
balungan kere jihan audy
balungan kere wandra
wandra feat jihan audy
wandra feat jihan audy balungan kere
darboy genk
QvQ3murOOaLRAPxPd4qE2hqz5PKAz7nyIqV6GP9c