Download Gratis Abah Lala - banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Abah Lala - banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro - Lagu Terbaru. Download Abah Lala , Download Download banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro

Uploader : Cendol Dawet 86
Duration : 07 Min 20 Sec
Views : 6.5M
Size : 8.95 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Abah Lala - banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

TAGS:
No Tags

Konten Terkait

Amanda Cuzz - Digerayang Cinta
Amanda Cuzz - Digerayang Cinta Amanda Cuzz
6 years ago
04 Min 16 Sec
Ucie Sucita - Lagu Kita
Ucie Sucita - Lagu Kita Ucie Sucita
5 years ago
04 Min 12 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Fitri Carlina - Pujaan Hati
Fitri Carlina - Pujaan Hati Fitri Carlina
3 years ago
04 Min 01 Sec
Lintang Ati - Safira Inema
Lintang Ati - Safira Inema Safira Inema
1 year ago
05 Min 19 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bang Toyib   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bang Toyib | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
05 Min 25 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
06 Min 24 Sec
Via Vallen - Salah Apa Aku
Via Vallen - Salah Apa Aku Via Vallen
1 year ago
04 Min 59 Sec
Nella Kharisma - Lelah Mengalah
Nella Kharisma - Lelah Mengalah Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 21 Sec
Yeni Inka Ft New Pallapa - Lemah Teles   Live Music
Yeni Inka Ft New Pallapa - Lemah Teles Live Music Global Musik Era Digital
3 days ago
06 Min 47 Sec
Ec0I6fB4VVSNhme30GUMuSOEd3IR3FfzPQSyT2O7