Download Vivi Artika - Budal Rabi

Uploaded on: 08 Jun 2019

Download Gratis Vivi Artika - Budal Rabi di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Vivi Artika - Budal Rabi - Lagu Terbaru. Download Vivi Artika , Download Download Budal Rabi

Uploader : Vivi Artika
Duration : 04 Min 07 Sec
Views : 54.9K
Size : 6.45 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Vivi Artika - Budal Rabi

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana

Konten Terkait

Guyonwaton  - Korban Janji
Guyonwaton - Korban Janji GUYONWATON
2 years ago
04 Min 54 Sec
Jihan Audy - Sewates Kerjo
Jihan Audy - Sewates Kerjo Jihan Audy
1 year ago
04 Min 39 Sec
2tiktok - Jangan Lupa Bahagia
2tiktok - Jangan Lupa Bahagia 2tiktok
1 year ago
03 Min 28 Sec
Nella Kharisma Feat. Ilux Id - Mundur Alon Alon
Nella Kharisma Feat. Ilux Id - Mundur Alon Alon Nella Kharisma Feat. Ilux Id
1 year ago
03 Min 50 Sec
Mister Mendem - Fendik Adella Ft Yeni Inka - Om Adella
Mister Mendem - Fendik Adella Ft Yeni Inka - Om Adella Henny Adella
1 week ago
06 Min 26 Sec
Didi Kempot - Ambyar(Koplo Version)
Didi Kempot - Ambyar(Koplo Version) Didi Kempot
1 year ago
04 Min 32 Sec
Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang
Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang Nella Kharisma
2 years ago
05 Min 41 Sec
Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang
Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang DD STAR Record
3 months ago
05 Min 30 Sec
Duo Anggrek - Pemberi Harapan Palsu
Duo Anggrek - Pemberi Harapan Palsu Duo Anggrek
1 year ago
04 Min 09 Sec
XVxbvghFZr9jvtc6uy1lcKECi0t7ZrAGlO7Kp3mE