Download Gratis Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan - Lagu Terbaru. Download Agung Pradanta , Download Download Bantul Akeh Kenangan

Uploader : Agung Pradanta
Duration : 04 Min 26 Sec
Views : 831.5K
Size : 6.01 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan

cerito cerito ing wayah wengi
marai nambah kangen ing ati
arep sambat karo sopo, aku ora iso
kangen ing ati nggawe bingung roso iki


angin sampaikan salamku ini
marang cah ayu sing paling tak tresnani
banyu mili tulung gawakno tresnaku ing segoro
nalikane aku nitip tresna

parangtritis tau dadi saksi manis
ning mangunan tau ninggal kenangan
sumilir guo cemoro jaman semono
ngelingake nalikane ngucap tresno

aku bakal bali, ning bantul raiso lali
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang
sewu watu ning mangunan ceritane raiso ilang
rabakal mundur, cintaku tak akan luntur

parangtritis tau dadi saksi manis
ning mangunan tau ninggal kenangan
sumilir guo cemoro jaman semono
ngelingake nalikane ngucap tresno

aku bakal bali, ning bantul raiso lali
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang
sewu watu ning mangunan ceritane raiso ilang
rabakal mundur, cintaku tak akan luntur

aku bakal bali, ning bantul raiso lali
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang
sewu watu ning mangunan ceritane raiso ilang
rabakal mundur, cintaku tak akan luntur

TAGS:
pradanta
tukang parkir
musik video
video lyric
bantul
bantul akeh kenangan
titik aman management
sepurane
agung pradanta
music video
viral
trending
imogiri
mangunan
pantai goa cemara
pantai parangtritis
kependem tresno
yogyakarta
jogja
indonesia
dangdut
kuat ati
tebing breksi
wisata jogja

Konten Terkait

Jihan Audy - Sugeng Dalu
Jihan Audy - Sugeng Dalu Jihan Audy
1 year ago
05 Min 10 Sec
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall Farah Zubir
6 years ago
03 Min 19 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Sherly May - Kecanduan Cinta
Sherly May - Kecanduan Cinta Sherly May
6 years ago
03 Min 54 Sec
Nella Kharisma - Kangen Nickerie
Nella Kharisma - Kangen Nickerie Nella Kharisma
1 year ago
07 Min 35 Sec
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Nella Kharisma - Kesikso Kangen Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 18 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
zPSizUFF9Ed1HIc477YDCp5Eb15FSK6KQa0FdriE