Download Nella Kharisma - Sayang 2

Uploaded on: 05 Apr 2017

Download Gratis Nella Kharisma - Sayang 2 di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Sayang 2 - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Sayang 2

uPLOADERt : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 24 Sec
Views : 104.2M
Size : 5.99 MB

About Nella Kharisma - Sayang 2

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku


TAGS:
dd star
terpopuler
indonesia
musicyes
anton
terbaru
music
new
cantik
lyric
lagu nella kharisma
obama
goyang
tergalau
koplo
nella
nella kharisma full
nella kharisma terbaru
2017
sexi
9B0Wa2FUA1cV99vtFEXifFiQoIsRFoXr8gJTm6SS