Download Syahiba Saufa - Gemantunge Roso

Uploaded on: 23 Jan 2020

Download Gratis Syahiba Saufa - Gemantunge Roso di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Syahiba Saufa - Gemantunge Roso - Lagu Terbaru. Download Syahiba Saufa , Download Download Gemantunge Roso

uPLOADERt : Syahiba Saufa
Duration : 06 Min 05 Sec
Views : 146.3K
Size : 8.25 MB

About Syahiba Saufa - Gemantunge Roso

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno reng pangkuan

Mageh wes duwen wong liyan
Jujor seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun enteni masio sampek kapan

Gemantong roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo seng jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Gemantong roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo seng jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

Gemantong roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo seng jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati


TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album
EKJoWv8i3oaNysUtIDiERFrbdCtclmpfux4dmfsO