Download Didi Kempot - Ambyar

Uploaded on: 11 Jul 2019

Download Gratis Didi Kempot - Ambyar di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Didi Kempot - Ambyar - Lagu Terbaru. Download Didi Kempot , Download Download Ambyar

Uploader : Didi Kempot
Duration : 04 Min 26 Sec
Views : 635.3K
Size : 6.01 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Didi Kempot - Ambyar

Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar
Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyikso aku koyok ngene

Sopo sibg ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyikso aku koyo ngene
Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
AMBYAR....


TAGS:
No Tags

Konten Terkait

Jihan Audy - Sugeng Dalu
Jihan Audy - Sugeng Dalu Jihan Audy
1 year ago
05 Min 10 Sec
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall Farah Zubir
6 years ago
03 Min 19 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Sherly May - Kecanduan Cinta
Sherly May - Kecanduan Cinta Sherly May
6 years ago
03 Min 54 Sec
Nella Kharisma - Kangen Nickerie
Nella Kharisma - Kangen Nickerie Nella Kharisma
1 year ago
07 Min 35 Sec
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Nella Kharisma - Kesikso Kangen Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 18 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
wcyHDtpRxwYJDnW1xmky3lzUmqmzCZY9hflymsds