Download Didi Kempot - Tatu

Uploaded on: 06 Jul 2019

Download Gratis Didi Kempot - Tatu di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Didi Kempot - Tatu - Lagu Terbaru. Download Didi Kempot , Download Download Tatu

Uploader : Didi Kempot
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 20.6M
Size : 6.27 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Didi Kempot - Tatu

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

TAGS:
No Tags

Konten Terkait

Jihan Audy - Sugeng Dalu
Jihan Audy - Sugeng Dalu Jihan Audy
1 year ago
05 Min 10 Sec
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall Farah Zubir
6 years ago
03 Min 19 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Sherly May - Kecanduan Cinta
Sherly May - Kecanduan Cinta Sherly May
6 years ago
03 Min 54 Sec
Nella Kharisma - Kangen Nickerie
Nella Kharisma - Kangen Nickerie Nella Kharisma
1 year ago
07 Min 35 Sec
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Nella Kharisma - Kesikso Kangen Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 18 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
gdaaozOguiOio0mdnmMSsv1kJCWUeklL0C8QmZHr