Download Gratis Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Taiwan Ninggal Janji

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 09 Sec
Views : 1.2M
Size : 6.65 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Sebab sumpah setiamu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana

Konten Terkait

Eny Sagita - Ngomong Apik Apik
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Eny Sagita
1 year ago
05 Min 09 Sec
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa Lala Widy Feat Gerry Mahesa
1 year ago
05 Min 49 Sec
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 55 Sec
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk
6 days ago
05 Min 43 Sec
Happy Asmara - Wes Tatas
Happy Asmara - Wes Tatas Happy Asmara Music
7 months ago
06 Min 10 Sec
Deva Lolita - Aku Kudu Piye
Deva Lolita - Aku Kudu Piye Deva Lolita
5 years ago
04 Min 27 Sec
Via Vallen - Sayang
Via Vallen - Sayang Via Vallen
3 years ago
05 Min 12 Sec
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit Ucie Sucita
4 years ago
03 Min 30 Sec
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music   Live Music
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 01 Sec
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan   Dj Angklung Full Bass
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan Dj Angklung Full Bass FORTUNA ENTERPRISE
8 months ago
05 Min 11 Sec
qBvJyicLNwg3lXVWzJzK3hmG6A7tXKWL8mdnAlNM