Download Gratis Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang

Uploader : DD STAR Record
Duration : 05 Min 30 Sec
Views : 19.8M
Size : 7.05 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe


Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu


TAGS:
Happy Asmara - Salam Tresno (Tresno ra bakal ilyang) [OFFICIAL]
salam tresno
tresno ra bakal ilang
dj salam tresno
tresno ra bakal ilyang
tresno ra bakal ilang salam tresno
dj salam tresno tresno ra bakal ilang remix
salam tresno ra bakal ilang
salam tresno cover
salam tresno koplo
tresno ra bakal ilyang cover
remix tresno ra bakal ilang
dj tresno ra bakal ilang
happy asmara
tresno ra bakal ilang kangen sansoyo bekas
tresno ra bakal ilang cover

Konten Terkait

Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Nella Kharisma - Dudu Roso Welas
Nella Kharisma - Dudu Roso Welas Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Lelah
Jihan Audy - Lelah Jihan Audy
1 year ago
03 Min 44 Sec
Monica Selvia - Berandal Tua
Monica Selvia - Berandal Tua Monica Selvia
2 years ago
03 Min 48 Sec
Ratu Idola - Ada Gajah Dibalik Batu
Ratu Idola - Ada Gajah Dibalik Batu Ratu Idola
3 years ago
04 Min 13 Sec
Selvi Kitty - Harapanku
Selvi Kitty - Harapanku Selvi Kitty
2 years ago
03 Min 04 Sec
Happy Asmara - Salah
Happy Asmara - Salah Happy Asmara
1 year ago
04 Min 34 Sec
Ikke Putri - Cinta No. 1
Ikke Putri - Cinta No. 1 Ikke Putri
5 years ago
03 Min 38 Sec
Denny Caknan - Ndas Gerih
Denny Caknan - Ndas Gerih DENNY CAKNAN
3 months ago
05 Min 09 Sec
N8T3tYbUzbZTWu9myh8DS0Pqrz4ef6mWOXecIEfU