Download Happy Asmara - Pingin Sayang

Uploaded on: 25 Jan 2020

Download Gratis Happy Asmara - Pingin Sayang di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Pingin Sayang - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Pingin Sayang

Uploader : Happy Asmara
Duration : 05 Min 18 Sec
Views : 5.2M
Size : 6.93 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Pingin Sayang

Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Selalu ku menunggu kehadiranmu
Abot nyonggo amergo rindu
Sesek rasane pengen ketemu

Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Rasane wedi kelangan njero atiku
Tansah eling marang esemmu
Kabeh iki mergo sayangku

Seminggu ra kroso kowe lan aku ora ketemu
Sabendino tak tembangne
Roso kangen iki ono dodoku
Tak jalok ning kono jogonen tresnomu
Amung kanggo aku

Tak titip tembang rindu
Gawe nggugah kangen lan roso tresnomu

Kerlap kerlipe lintang
Tansah ngancani saben bengiku
Padange rembulan sing dadi saksi
Nandang kangenku
Bebasane miber sukmo iki
Ono ning sandingmu
Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
Lan kroso sintru

Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Selalu ku menunggu kehadiranmu
Abot nyonggo amergo rindu
Sesek rasane pengen ketemu

Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Rasane wedi kelangan njero atiku
Tansah eling marang esemmu
Kabeh iki mergo sayangku

Seminggu ra kroso kowe lan aku ora ketemu
Sabendino tak tembangne
Roso kangen iki ono dodoku
Tak jalok ning kono jogonen tresnomu
Amung kanggo aku

Tak titip tembang rindu
Gawe nggugah kangen lan roso tresnomu

Kerlap kerlipe lintang
Tansah ngancani saben bengiku
Padange rembulan sing dadi saksi
Nandang kangenku
Bebasane miber sukmo iki
Ono ning sandingmu
Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
Lan kroso sintru

Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Selalu ku menunggu kehadiranmu
Abot nyonggo amergo rindu
Sesek rasane pengen ketemu

Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Rasane wedi kelangan njero atiku
Tansah eling marang esemmu
Kabeh iki mergo sayangku

TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album

Konten Terkait

Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk - Isih Sayang
Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk - Isih Sayang Tasya Rosmala Ft. Ndarboy Genk
1 year ago
04 Min 51 Sec
Zaskia Gotik -  Hey Mas Bro
Zaskia Gotik - Hey Mas Bro Zaskia Gotik
5 years ago
03 Min 41 Sec
Happy Asmara - Cerito Loro   | Ati Iki Dudu Dolanan
Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan Happy Asmara
2 days ago
06 Min 18 Sec
Gita Youbi - Lagi Kangen
Gita Youbi - Lagi Kangen Gita Youbi
2 years ago
03 Min 58 Sec
Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2
Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2 Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Syahiba Saufa - Mesam Mesem
Syahiba Saufa - Mesam Mesem Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 04 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Kawin Kontrak   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Kawin Kontrak | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 months ago
04 Min 10 Sec
Denny Caknan X Happy Asmara - Satru
Denny Caknan X Happy Asmara - Satru DENNY CAKNAN
5 months ago
05 Min 33 Sec
Syahiba Saufa - Omongan Miring
Syahiba Saufa - Omongan Miring Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 10 Sec
Fitri Carlina - Lungset Makk
Fitri Carlina - Lungset Makk Fitri Carlina
3 years ago
05 Min 07 Sec
UQAh07zFbKKFlG7j4PKlYnBFI44jAvsAO71J0rtu