Download Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

Uploaded on: 08 Nov 2019

Download Gratis Denny Caknan - Tanpo Tresnamu di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Denny Caknan - Tanpo Tresnamu - Lagu Terbaru. Download Denny Caknan , Download Download Tanpo Tresnamu

Uploader : DENNY CAKNAN
Duration : 04 Min 41 Sec
Views : 40.8M
Size : 6.16 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu


TAGS:
#ambyar #tanpotresnamu
Denny Caknan
Tanpo Tresnamu
ambyar
denny caknan terbaru
denny caknan live

Konten Terkait

Mundur Alon Alon - Ilux Id
Mundur Alon Alon - Ilux Id Ilux
1 year ago
04 Min 24 Sec
Guyonwaton  - Sebatas Teman   Lyric Video
Guyonwaton - Sebatas Teman Lyric Video GUYONWATON OFFICIAL
2 years ago
05 Min 39 Sec
Happy Asmara - Ampun Bang Jago
Happy Asmara - Ampun Bang Jago Happy Asmara Music
7 months ago
03 Min 37 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Gethuk   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Gethuk | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 month ago
05 Min 22 Sec
Jihan Audy - Cinta Luar Biasa
Jihan Audy - Cinta Luar Biasa Jihan Audy
1 year ago
05 Min 19 Sec
Denny Caknan - Titipane Gusti
Denny Caknan - Titipane Gusti DENNY CAKNAN
1 year ago
05 Min 40 Sec
GuyonWaton  - Perlahan
GuyonWaton - Perlahan GuyonWaton
1 year ago
06 Min 20 Sec
Yeni Inka - Bodo Amat    Aneka Safari  Ft. Yayan Jandhut
Yeni Inka - Bodo Amat Aneka Safari Ft. Yayan Jandhut Aneka Safari Records
3 days ago
05 Min 31 Sec
Denny Caknan - Tanpo Tresnamu
Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Denny Caknan
1 year ago
04 Min 42 Sec
Jihan Audy - Untuk Apa
Jihan Audy - Untuk Apa Jihan Audy
1 year ago
04 Min 13 Sec
28IIb3nnusN7ts8XdBu8MKlYrX1DoKQFAtvKvg4b