Download Gratis Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Ulan Tanpo Lintang

uPLOADERt : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 45 Sec
Views : 95.2K
Size : 7.2 MB

About Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang

Sing sanggup sun bayangno
Kadung isun adoh nyang riko
Mestine baen isun kangelan
Nyonggo roso tanpo riko

Sing kuat sun adepi
Kadung isun sing bareng riko
Kelendi abote biso nglakoni
Urip iki sing ono riko

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Sing kuat sun adepi
Kadung isun sing bareng riko
Kelendi abote biso nglakoni
Urip iki sing ono riko

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati


TAGS:
nella kharisma
pamer bojo
nella kharisma official
lagista
music yess
dsa record
nella lover
sugeng dalu
sampektuwek
ambyar
sobat ambyar
didi kempot
Danendra Suara Abadi
mp3
lagu
musik
nella lovers
x5Y6Ch4gbxZUb7vooAGYu6WkdrfKxEcy2aHZjcJZ