Download Gratis Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Bisane Mung Nyawang

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 41 Sec
Views : 42.9M
Size : 7.16 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
… ...
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
…… .
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
… .
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Haaaaa aaaa

TAGS:
milady record
konser musik
indonesia
record lable
lagu dangdut
music

Konten Terkait

Jihan Audy - Sugeng Dalu
Jihan Audy - Sugeng Dalu Jihan Audy
1 year ago
05 Min 10 Sec
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall
Farah Zubir - Ahay Jebret Goall Farah Zubir
6 years ago
03 Min 19 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Sherly May - Kecanduan Cinta
Sherly May - Kecanduan Cinta Sherly May
6 years ago
03 Min 54 Sec
Nella Kharisma - Kangen Nickerie
Nella Kharisma - Kangen Nickerie Nella Kharisma
1 year ago
07 Min 35 Sec
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Nella Kharisma - Kesikso Kangen Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 18 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
Uak7p3nlDhuYzCe6QwKPjJWxYBTdZHROIuqMFaZr