Download Nella Kharisma - Banyu Langit

Uploaded on: 22 Nov 2017

Download Gratis Nella Kharisma - Banyu Langit di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Banyu Langit - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Banyu Langit

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 45 Sec
Views : 94.2M
Size : 7.2 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Banyu Langit

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

TAGS:
DANENDRA SUARA ABADI
NELLA KHARISMA
lagu lagu nella kharisma
DANGDUT KOPLO
DIDI KEMPOT
BANYUWANGI
terpopuler
BANYU LANGIT
nella kharisma full
BEST NELLA KHARISMA
SUKIR GENK
indonesia
ERIK SUKIR GENK
DJANDUT KOPLO
DANENDRA MUSIK
KOPLO TERBARU
ILING RIKO
nella kharisma terbaru
lagu nella kharisma
DJANDUT
music
tergalau
ALBUM BANYUWANYI
nella kharisma 2017
Music yess
LAGU BANYUWANGI
terbaru

Konten Terkait

Eny Sagita - Ngomong Apik Apik
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Eny Sagita
1 year ago
05 Min 09 Sec
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa
Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Cinta Istimewa Lala Widy Feat Gerry Mahesa
1 year ago
05 Min 49 Sec
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu
Nella Kharisma - Ada Gajah Dibalik Batu Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 55 Sec
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk
6 days ago
05 Min 43 Sec
Happy Asmara - Wes Tatas
Happy Asmara - Wes Tatas Happy Asmara Music
7 months ago
06 Min 10 Sec
Deva Lolita - Aku Kudu Piye
Deva Lolita - Aku Kudu Piye Deva Lolita
5 years ago
04 Min 27 Sec
Via Vallen - Sayang
Via Vallen - Sayang Via Vallen
3 years ago
05 Min 12 Sec
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit Ucie Sucita
4 years ago
03 Min 30 Sec
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music   Live Music
Terkesima - Tasya Rosmala Ft Brodin Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 01 Sec
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan   Dj Angklung Full Bass
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan Dj Angklung Full Bass FORTUNA ENTERPRISE
8 months ago
05 Min 11 Sec
5xYw2HHxg2UEsJioziUehczEZ3TjV8NvJG7twxMu